6942013333 Ενωση αγροτικών συνεταιρισμών - Καρδίτσα tsit_laz@yahoo.gr
 
 
 
Cotton Express
Τσιτόγλου Λάζαρος ΜΟΝ ΙΚΕ
Παραγωγή & Εμπόριο Βαμβακιού - Σιταριού | Καρδίτσα
 
 
 

 
 
 

Ο Τσιτόγλου Λάζαρος ΜΟΝ ΙΚΕ Cotton Express είναι μια κορυφαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας σιταριού και βαμβακιού. Βασισμένοι στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών στην Καρδίτσα, η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα προϊόντων και τη σύγχρονη προσέγγιση που εφαρμόζει σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής.

 

Η Cotton Express διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και το αξιόπιστο αποτέλεσμα των προϊόντων μας. Συνεχώς επενδύουμε σε τεχνολογικά καινοτόμα μέσα παραγωγής, προσαρμόζοντας την επιχείρησή μας στις εξελίξεις της αγοράς.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
Υπηρεσίες & Προϊόντα
Καινοτόμες Αγροτικές Υπηρεσίες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Cotton Express, πιστεύουμε ότι η ποιότητα δεν είναι απλά λέξη, αλλά υπόσχεση. Κάθε προϊόν μας αποτελεί την προσπάθεια μας για άριστη ποιότητα, καινοτομία και υποστήριξη προς τους πελάτες μας.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Με προσήλωση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε πτυχή της γεωργικής διαδικασίας.

Περισσότερα