6942013333 Ενωση αγροτικών συνεταιρισμών - Καρδίτσα tsit_laz@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
Cotton Express
Τσιτόγλου Λάζαρος ΜΟΝ ΙΚΕ
Παραγωγή & Εμπόριο Βαμβακιού - Σιταριού | Καρδίτσα
 
 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018 από τον ΛΑΖΑΡΟ ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ, με αντικείμενο υπηρεσίες γεωργικών εφαρμογών, όπως Συγκομιδή βάμβακος, αλωνισμος σιταριού και καλαμποκιού, φορτωση και μεταφορά των αγροτικών προϊόντων από το χωράφι,  αεροψεκασμούς με drones καθώς επίσης και με την εμπορία αγροτικών προϊόντων.

 

Η Cotton Express διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και το αξιόπιστο αποτέλεσμα των προϊόντων μας. Συνεχώς επενδύουμε σε τεχνολογικά καινοτόμα μέσα παραγωγής, προσαρμόζοντας την επιχείρησή μας στις εξελίξεις της αγοράς.

 
 
 
 
 
 
 
 

Παρέχουμε αγροτικές υπηρεσίες με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Με προσήλωση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε πτυχή της γεωργικής διαδικασίας.

 

Η δέσμευσή μας για την ποιότητα και την αριστεία καθοδηγεί κάθε μας βήμα. Στο Cotton Express, πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από την ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Εγγύηση της Cotton Express
 

Στην Cotton Express, αφοσιωνόμαστε στην αειφορία και στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία, εργαζόμαστε πάντα προς την επίτευξη μιας βιώσιμης και ηθικής παραγωγής.

 

Σας καλωσορίζουμε να επισκεφθείτε το Cotton Express και να ανακαλύψετε την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων μας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε γεωργό και πελάτη μας με εξειδικευμένες υπηρεσίες και υψηλή ποιότητα προϊόντων. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο Cotton Express.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ