6942013333 Ενωση αγροτικών συνεταιρισμών - Καρδίτσα tsit_laz@yahoo.gr
 
 
 
 
 
Cotton Express
Τσιτόγλου Λάζαρος ΜΟΝ ΙΚΕ
Παραγωγή & Εμπόριο Βαμβακιού - Σιταριού | Καρδίτσα
 
 
Η σειρά προϊόντων της Cotton Express αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την αφοσίωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Κάθε προϊόν αποτελεί αποτέλεσμα της σταθερής δέσμευσής μας για υψηλή ποιότητα, βιώσιμη παραγωγή και καινοτομία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
Card image cap
Αεροψεκασμοί με Drones

Εισαγάγουμε την καινοτόμα τεχνολογία στην αγροτική διαδικασία με αεροψεκασμούς που πραγματοποιούνται με drones. Η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα των αεροψεκασμών μας συνεισφέρουν στη βέλτιστη φροντίδα των καλλιεργειών σας.

Card image cap
Φόρτωση και Μεταφορά

Η Cotton Express αναλαμβάνει τη φόρτωση και τη μεταφορά των αγροτικών προϊόντων σας από το χωράφι προς τον προορισμό τους. Η οργανωμένη διαδικασία μας εξασφαλίζει την ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των προϊόντων σας.

Card image cap
Αλώνισμα Σιταριού και Καλαμποκιού

Με μοντέρνο αγροτικό μας εξοπλισμό, παρέχουμε υπηρεσίες αλώνισης σιταριού και καλαμποκιού, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική επεξεργασία και προετοιμασία του εδάφους.

Card image cap
Συγκομιδή Βάμβακος

Η Cotton Express αναλαμβάνει τη συγκομιδή βάμβακος με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Ο εξειδικευμένος μας εξοπλισμός και το έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζουν την ασφαλή και αποτελεσματική συλλογή του βαμβακού σας.

 
 
 
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σιτάρι Υψηλής Ποιότητας
 
Το σιτάρι μας προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες, καλλιεργημένες με προσοχή και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η υψηλή θρεπτική αξία, ομοιόμορφο μέγεθος και η εξαιρετική γεύση το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματική χρήση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Βαμβάκι Υψηλής Ποιότητας
 
Το βαμβάκι μας διακρίνεται για την απαλότητα, την αντοχή και την ομοιόμορφη υφή του. Είναι ιδανικό για κάθε είδους χρήση, από την ραπτική έως την κατασκευή ενδυμάτων, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και αισθητική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καλαμπόκι Υψηλής Ποιότητας
 
Στην Cotton Express, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας, και το καλαμπόκι μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια παράδοση αρτιότητας στη γεωργία και την εξαιρετική μας ομάδα επαγγελματιών, σας παρουσιάζουμε το καλαμπόκι μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ